Založ si blog

životodárná

 


třpytí se
když slunce ji do zrcadla
nakukne
i pod sukně děvčat vidí
ale nezávidí

jemně pohladí přátelé
z kamene
na cestě bezejmenné
až z hor

je jako matka
co mlékem svým živí
všechny kdož jsou živí

já ráda ti ji taky podám

…průzračná životodárná
V O D A

Vďaka Bohu

26.02.2012

Za lásku, čo z duše mi prýšti,Bohu ďakujem. Za čas obdarený lístím jesene, za slnko letné zlatovlasé. Za zimu, čo v kráse vločiek spieva s meluzínou. Za jar,keď orgovánom vonia deň. Ďakujem, že vidieť smiem, počuť ,dotýkať sa,,cítiť, ochutnávať. Za závrat z nežných viet, za detský vzlet v moje duši. Za tajomstvá,čo nik netuší. Za vieru,za nádej ,čo život [...]

Zajtra. .

26.02.2012

Noc v ohnivom objatí keď vášeň túži s vášňou splynúť čas nenásytne krája z minút lásky je nám málo a svitanie nečaká Lúčenie -tá večnosť pulzujúca cvalom koní omamnosť splynutia kradne povedané zbohom nedohoní ako let vtáka Iba nádej -nádej a viera že stretneme sa zajtra roztúžení v nás ešte nezomrie

tak nie. .

26.02.2012

To predsa nejde iba tak v duši narušiť pôdu pokoja Potom s koreňmi vytrhnúť Kvietok belasý Rany sa nehoja tak rýchlo ako vrástol si Nehoja

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

slnecnica

Môj blog bude miestom publikovania svojich básní,ktoré ma držia nad vodou.Ich hlavnou témou je láska vo všetkých jej podobách a náš každodenný život a jeho farby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 22256x
Priemerná čítanosť článkov: 856x

Autor blogu

Kategórie

Archív